Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Αδελφότητας Τριστενιωτών 2026
- Alexandra Ntarla
- Jan 13
- 1 min read

Το καθιερωμένο ραντεβού της Αδελφότητας Τριστενιωτών για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δίνεται φέτος την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο Αιγάλεω. Σε μια ζεστή εκδήλωση στο κατάστημα «Δεκαράκι», συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν με παραδοσιακό τρόπο.
Η φετινή γιορτή έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα τιμηθούν οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και η συλλογή «Τρίστενο 2026». Το μεσημέρι θα πλαισιωθεί από φαγητό, μουσική και μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Πληροφορίες με μια ματιά:
Πότε: Κυριακή 08/02, ώρα 13:00.
Πού: «Δεκαράκι», Αγ. Λαύρας 3, Αιγάλεω.
Συμμετοχή: 20€ (πλήρες μενού).
Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους έως και την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026.
Επικοινωνία & Κρατήσεις:
Κρατήσεις Θέσεων: Κώστας Λιάρος (698 351 8613)
Δωροθεσία Λαχειοφόρου: Αλεξάνδρα Ντάρλα (698 808 6194)








Comments