top of page
Search

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ree

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΡΙΣΤΕΝΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ


Noέμβριος 2025


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Η Αδελφότητα Τριστενιωτών Δωρίδας πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου 2025, στο Amalia Hotel στο Σύνταγμα, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η συμμετοχή των μελών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον τους για το χωριό μας.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 8 Νοεμβρίου 2025 με ομόφωνη απόφαση των μελών του (7/7) ως προς την κατανομή των αρμοδιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα:

Πρόεδρος: Νικολογιάννης Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Κούτρας  Ιωάννης

Γεν. Γραμματέας: Γρηγορίου Χρυσούλα

Ταμίας : Κολονέλου Θεοδώρα

Κοσμήτορας: Ντάρλα Αλεξάνδρα

Μέλος: Λιάρος Κων/νος

Μέλος : Δασκαλάκης Νικόλαος 


Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:

  • Σιωράς Νικήτας

  • Νικολέτου Βασιλική 

  • Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί κατ΄αρχήν τους συγχωριανούς μας για την αθρόα συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και την εμπιστοσύνη τους. Επ΄ ευκαιρία τους καλεί να έλθουν πιο κοντά στο Σύλλογό μας (οι πόρτες και οι αγκάλες μας είναι ανοιχτές). 



Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά όλα τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για την πολύχρονη ή ολιγόχρονη κατά περίπτωση προσφορά τους στο Σύλλογο και στο χωριό μας.

Με όραμα έναν Σύλλογο που θα προάγει τον πολιτισμό, την παράδοση και την πρόοδο του χωριού μας και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ όλων των Τριστενιωτών, το νέο ΔΣ δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με όλους τους συγχωριανούς — μόνιμους και μη κατοίκους του Τριστένου — καθώς και με τους τοπικούς φορείς, όπως την Τοπική Κοινότητα, τον Δήμο Δωρίδας, την Αντιπεριφέρεια Φωκίδας, τον Βουλευτή Φωκίδας, την Ομοσπονδία Συλλόγων Β.Δ. Δωρίδας, τις Τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Βαρδουσίων, αλλά και με επιχειρηματικούς, επιστημονικούς και δημόσιους φορείς εκτός αυτής με στόχο την αντιμετώπιση χρόνιων αλλά και νέων προκλήσεων που ενδέχεται να προκύψουν.






ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ :

Ιστότοπος:  tristeno.gr 


 
 
 

Comments


72694051_2404300239668407_3664446284263063552_o_edited.jpg

Δημιουργήθηκε από Γεώργιο Δημ.  Κωνσταντίνου

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page